NEOBIČNA PROSIDBA

Kupio pet vjereničkih prstenova da djevojka sama izabere najljepši

Britni je na kraju odabrala kamen pravougaonog reza

Britni je na kraju odabrala kamen pravougaonog reza. Instagram

A. F.

19.4.2021

Vilijam (William) Hun zaprosio je Britni Miler (Britney Miller) nakon romantične vožnje helikopterom, spustivši se na jedno koljeno i poklonivši joj pet različitih dijamantskih prstena na izbor. Video i fotografije njegove prosidbe su postale viralne, a Britni ga ne prestaje hvaliti.


Britni se 4. aprila ukrcala u helikopter s Wilijamom, misleći da se posebno voze na degustaciju vina. Ali, ubrzo su se spustili na krov u centru Atlante, gdje ju je Vilijam iznenadio nevjerovatnom prosidbom.


- Mislio sam da znam što je ljubav dok se nisi vratila u moj život. Ne samo da si mi pomogla shvatiti da ne želim živjeti bez tebe, već shvatam da ne mogu živjeti bez tebe. Moram te imati. I ostatak svog života moram provesti s tobom -  rekao joj je Vilijam te ponudio pet prstenova kako bi izabrala onaj koji joj se najviše sviđa.


Britni je na kraju odabrala kamen pravougaonog reza. Iako joj je Vilijam dao na izbor pet prstenova, znao je cijelo vrijeme da će odabrati upravo taj. Zapravo je sedmicama prije prosidbe snimio nekoliko videozapisa u kojima drži upravo taj prsten iza njezinih leđa, što ona uopšte nije znala.


- Imala sam navalu toliko emocija, dok sam i dalje pokušavala shvatiti kako je sve to izveo, a da ja nisam znala. Nakon što sam rekla da, skočili smo nazad u helikopter, provozali se gradom i vratili na aerodrom - rekla je Britni.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.