AUSTRALIJA

Sestre blizanke dijele jednog muškarca, žive i spavaju zajedno

Njih troje žive zajedno kod majke od sestara

Ben sa setrama blizankinjama. INSTAGRAM

A. F.

8.5.2021

Ana (Anna) i Lusi (Lucy)  jednojajčane blizanke iz Pertha u Australiji, gostovat će u američkom reality showu 'Extreme Sisters' nakon što godinama pune novinske stupce svojim ekstremnim načinom života. One imaju zajedničkog dečka Bena kojeg nesebično dijele već devet godina. Zajedno žive, spavaju, vode ljubav... a planiraju i dobiti djecu s njime. Za sebe govore da su one zapravo jedna osoba.

- Spremni smo otvoreno predstaviti svoju ljubavnu priču. Želimo biti vrlo iskrene u showu. Mislim da ne postoji niko ekstremniji od nas - rekla je Lucy.

Blizanke su u vezi sa svojim dečkom mehaničarom od 2012. godine i žele se vjenčati, ali poligamija je prema australskom zakonu iz 1961. zabranjena.

Njih troje žive zajedno kod majke od sestara. Dijele ogroman krevet zajedno, a Ben obvezno spava u sredini. Sestre svaki dan jedu jednake obroke i jako paze da pojedu istu količinu. Rade iste treninge. Kažu da ljubomore nema kad je Ben u pitanju.

- U našoj vezi nema ljubomore. Ako Ben poljubi Anu, poljubit će i mene - rekla je Lusi.

- On nas prihvaća takvima kakve jesmo. Ne smeta mu što se jednako oblačimo i što smo stalno zajedno, ne osuđuje nas. Ben od nas dobiva duplu dozu ljubavi, dvostruko više pažnje - nadovezala se Ana.

Sestre su se prvi put pojavile u javnosti i postale slavne nakon što su potrošile 250.000 dolara na estetske zahvate koji su im osigurali da budu što identičnije jedna drugoj. U 20-im godinama su stavile filere u usne, implantate u dojke, tetovirale obrve i rub usana, prošle tretman mikroiglicama koji reducira bore i ožiljke na koži. Priuštile su si i ekstenzije na kosi i obrvama, laserske tretmane...

Nakon nekog vremena su shvatile da su pretjerale pa su odlučile ukloniti tetovaže s obrva i usana te pustiti da se punila u usnama razgrade.

Ovaj put je on taj koji je inicirao pojavljivanje u javnosti jer je želio otkriti svoju stranu cijele priče.

- Ben je želio da napravimo ovaj show. Ljudi žele čuti njegov glas, kako on gleda na našu vezu i kako je živjeti s dvije djevojke - dodala je Lusy,

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.