ŽIVE OD INSTAGRAMA

Majka dala otkaz jer je zahvaljujući kćerki postala viralna senzacija

Obje vole modu, a na Instagramu su počele zajedno pozirati kad je Ela imala tri godine

Obje vole modu. INSTAGRAM

A. F.

19.5.2021

Kristi (Christy) Orveland i njezina kći Ela (Ella) su zahvaljujući svojoj nevjerovatnoj sličnosti postale viralne zvijezde.

Zbog prodornih plavih očiju i kose izgledaju poput blizanki pa su odlučile pozirati u identičnoj odjeći.



Ubrzo je broj njihovih pratilaca na Instagramu počeo rasti, stigle su prve ponude za saradnje i Kristi je mogla dati otkaz. Radila je kao konobarica, a sada radi od kuće i putuje te provodi više vremena sa svojom kćerkom.

- Ovo je poput sna. Moja kći i ja imamo bolji život. Uvijek sam htjela više vremena provoditi s Elom i nisam bila zadovoljna osmosatnim radnim vremenom. Cilj mi je bio postati poduzetnica kako bih mogla biti bolji uzor kćeri i istovremeno biti više uz nju – ispričala je majka.


Obje vole modu, a na Instagramu su počele zajedno pozirati kad je Ela imala tri godine. Nakon što se razišla s Elinim ocem, Kristi je počela kamerom bilježiti zabavne trenutke iz svakodnevice. Fokusiranost na društvenu mrežu Instagram dovela ju je do toga da im ona postane izvor prihoda.

- Naš profil je brzo rastao i počeli su nam se javljati brendovi koji prodaju odjeću za majke i kćerke. Tada je krenula ta cijela priča oko toga da smo poput blizanki. Uspješne smo jer je naš sadržaj kreativan, autentičan i zabavan. Mi uživamo i zabavljamo se te usput fotografiramo. Jako smo povezane i to se vidi – dodala je ova majka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.