SRODNE DUŠE

Manekenka je viša od dva metra, a udala se za muškarca koji je 40 centimetara niži

Nakon što je jedna brazilska televizija čula njenu priču, ponudila je pokriti sve medicinske troškove da se izvrši nekoliko rutinskih testova kako bi Elisane doznala zašto je tako visoka

Zbog visine doživljavala neugodnosti. AGENCIJE

A. F.

11.6.2021

Manekenka Elisane Silva bila je visoka 175 centimetara kad joj je bilo svega deset godina. Nastavila je rasti pa je sada 26-godišnja Elisane viša od dva metra, piše Metro.

Njena visina nema veze s genetikom budući da joj je majka Ana Maria Ramos visoka 162 centimetra, a otac Luis 170 centimetara. Kasnije su otkrili da je njen rast uzrokovan benignim tumorom na hipofizi, što je prouzročilo prekomjernu proizvodnju hormona rasta i gigantizam. 

- Još kao desetogodišnjakinja primjećivala sam da nešto nije u redu jer sam jedina u svojoj obitelji i razredu imala nevjerojatnih 175 centimetara. To je bio šok za cijelu našu obitelj jer sam bila najviši član u tako mladoj dobi - rekla je Elisane za Metro.

Nakon što je jedna brazilska televizija čula njenu priču, ponudila je pokriti sve medicinske troškove da se izvrši nekoliko rutinskih testova kako bi Elisane doznala zašto je tako visoka.

Prije deset godina upoznala je Francinalda, koju ju je 2011. godine zaprosio, a vjenčali su se 2015.

- Onog trenutka kad sam ga upoznala, odmah sam osjetila povezanost, nisam ni primijetila njegovu visinu. Francinaldo je visok samo 165 centimetara, što je gotovo 40 centimetara manje od mene, ali nije me briga. Iako je bio znatiželjan u vezi s mojom visinom i stanjem, nije davao nikakve zle komentare niti me osuđivao zbog mog izgleda -  kaže manekenka.


Razlika u visini im, kaže, ne predstavlja problem. Imaju i trogodišnjeg sina  Anđela (Angela), koji je sada visok 94 centimetra.

- Iako smo znali dobivati ​​komentare od ljudi na ulici kad smo šetali zajedno, više nisam u središtu pozornosti, sada imamo svog lijepog sina. Anđelo je s tri godine već visok 93 centimetra, ali ne vjerujem da će narasti toliko visok kao ja jer mislim da moje stanje nije nasljedno. Mislim da će narasti do prosječne visine, ali čak i ako ne bude tako, trebao bi prihvatiti jedinstveno bogatstvo koje je dobio -  ispričala je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.