KUĆNI LJUBIMCI

Zlatna retriverica zastajkuje i grli svaku osobu koju susretne tokom šetnje

Ta tradicija počela je na Valentinovo 2014. godine, nakon što je njezin vlasnik izašao iz duge veze

A. F.

Psi su čovjekovi najbolji prijatelji s razlogom

Foto: INSTAGRAM


Psi su čovjekovi najbolji prijatelji s razlogom. Puni su ljubavi, a naklonost prema ljudima najčešće pokazuju mahanjem repom i lizanjem. Međutim, Lubi (Loubie) čini to nježnim zagrljajima.

Ovaj zlatni retriver senzacija je na ulicama. Kad god krene u šetnju sa svojim vlasnikom, odmah počne pozdravljati neznance. Zaustavlja ih i počinje grliti, obavijajući prednje noge oko njihovih koljena. 

- Lubi je to počela raditi sama, jednostavno se voli maziti. Šetnje s njom su sve, samo ne uobičajene -  kazao je valasnik za The Dodo.

Prije negoli je počela grliti ljude, Lubi ih je htjela držati za ruke. Ta tradicija počela je na Valentinovo 2014. godine, nakon što je njezin vlasnik izašao iz duge veze.

 

- Sjedila je i počela me hvatati šapama za ruke. Sjećam se da sam se šalio govoreći prijateljima da barem imam nekoga s kime se mogu držati za ruku za Valentinovo - prisjetio se vlasnik.

Ubrzo je to postala omiljena aktivnost ove zlatne retriverice i počela je tražiti pažnju stranaca tijekom šetnje. Nekoliko godina kasnije naklonost je počela pokazivati zagrljajima. Međutim, neće zagrliti baš svakoga. Ponekad je vrlo izbirljiva.

Više o:

Pas Šetnja
NA VRH

Podijeli članak na