LJETO 2021

Ružičasta limuzina novi trend: Ljetna “pomagala” za kupanje dostigla su novi nivo

Može nabaviti po cijeni od 200 dolara

Duga preko šest metara, retro limuzina na napuhavanje namijenjena je za šest osoba. AGENCIJE

A. F.

7.7.2021

Sezona kupanja je otvorena, kupaći u pripremi, a godišnji odmori samo što nisu krenuli. Ako putujete s mališanima onda ste sigurno i stavku dušeka već prekrižili s popisa za more, no, ako ste slučajno istu uspjeli previdjeti -ne brinite, još stignete nabaviti onaj koji već sada nosi titulu najpoželjnijeg za ljeto 2021. godine. 

Flamingosi, šareni jednorozi, bijeli labudovi, kriške pizze, krila, krofne – odlaze u zaborav jer na scenu dolazi ružičasta limuzina koja će vaše ljetovanje podići na novi nivo.


Duga preko šest metara, retro limuzina na napuhavanje namijenjena je za šest osoba. AGENCIJE

Duga preko šest metara, retro limuzina na napuhavanje namijenjena je za šest osoba, a osim uobičajenih držača za čaše, u ovom se gigantskom dušeku nalaze i dva posebna spremnika za hlađenje pića. Bilo da djeci želite omogući nezaboravno ljetovanje ili pak sebi ludi provod dok morem plutate na limuzini, sudeći prema dosadašnjim reakcijama na društvenim mrežama, portal Lets Eat Cake ovom dušeku već sada predviđa veliku popularnost.

Kao i njegovi prethodnici, i ovaj dolazi iz tvornice popularnog brenda Sam's Club te se može nabaviti po cijeni od 200 dolara. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.