POBOLJŠANJE USLUGE

WhatsApp ima dobre vijesti za nove vlasnike Samsunga

Dosad su korisnici razgovore pohranjivali na iCloud, oni se nisu mogli pronaći na platformi koju koristi Android, a to je Google Drive

Ad. A. / Verge

Dostupna nova opcija

Foto: Ilustracija


WhatsApp je dodao novu opciju koja će korisnicima iPhonea olakšati prijelaz na Samsungovu platformu.

Samsung je ovu značajku najavio u sklopu nedavnog „Unpackeda“ - riječ je o rješenju koje uvelike olakšava prebacivanje razgovora među uređajima.

Dosad su korisnici razgovore pohranjivali na iCloud, oni se nisu mogli pronaći na platformi koju koristi Android, a to je Google Drive.

Drugim riječima, prebacivanje je bilo praktički nemoguće. Nasreću, situacija se promijenila, no i dalje nije savršena. Za početak, prebacit ćete razgovore, svoju sliku, sve fotografije i postavke. Ono što će ostati na starom telefonu je povijest pregleda i vaše staro ime. Nadalje, jedino ćete moći prebacivati razgovore ako je Samsung na kojeg se selite prebačen na tvorničke postavke, piše Verge.

Što se minimalnih zahtjeva tiče, stari iPhone će morati imati WhatsApp 2.21.160.17 ili kasnije, dok će novi Samsung morati imati verziju 3.7.22.1 ili kasnije. Samo prebacivanje vrši se preko USB-C kabela koji ima priključak za Lightning.

Više o:

WatsApp Samsung
NA VRH

Podijeli članak na