PRONAŠLA SREĆU

Spavala sa preko 16.000 muškaraca, sada se udaje za ženu

Sa vjerenicom otvoreno razgovara o svojoj prošlosti, baš kao i sa publikom na TikToku

Ešli Klark Hufman. Agencije

A. F.

28.9.2021

Bivša seks radnica Ešli Klark Hufman (Ashley Clark Huffman)  na TikToku otkrila je pratiocima potresne detalje iz industrije u kojoj je radila 20 godina, prenosi “The Sun”.

U jednom od posljednjih video isječaka priznala je da je kao seks radnica spavala sa više od 16.000 ljudi. Iako bi to neke osobe odbilo, Ešli je danas sretno vjerena za ženu i obje se raduju braku.

Sa vjerenicom otvoreno razgovara o svojoj prošlosti, baš kao i sa publikom na TikToku. Redovno objavljuje snimke na kojima dijeli detalje iz seks industrije koju ne idealizuje.

Detaljno je opisala traume sa kojima se suočila tokom dvije decenije provedene u “struci” kako bi bolje savjetovala svakoga ko je zainteresovan za početak sopstvene karijere u seks industriji.

@trashley_anonymous1

#IDeserveTuitionContest #ZFlipClackdown #exprostitute #realliferecovery @trashley_anonymous

♬ i took a pill in ibiza - .

U jednoj od najpopularnijih objava navela je “dugoročne posljedice” rada u seks industriji, poput PTSP-a, noćnih mora, smanjenog libida i poteškoća sa povezivanjem.

Međutim, tu nije kraj njenim nevoljama u prošlosti se borila sa zavisnošću, jedno vrijeme je bila beskućnica, a opisala je incident u kojem je bila “oteta i pretučena”.

Ešli kaže da najviše žali što je razorila “sretne brakove” i nije poštovala vlastito tijelo. Svjesna je svojih grešaka i tvrdi da je tokom godina puno radila kako bi postala bolja osoba.

Njeni iskreni video snimci su podijelili korisnike TikToka. Dok je neki hvale zbog iskrenosti, drugi je osuđuju zbog odluka iz prošlosti. Srećom, komentari su uglavnom pozitivni, a korisnici joj pružaju ljubav i podršku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.