REDOVNA U TERETANI

Ima 46 godina i sedmoro djece, svi misle da im je sestra

Važnost sporta shvatila je već nakon prvog porođaja, kad nije mogla da obuče nijedne pantalone

Prvo dijete rodila je 1994. godine sa samo 19 godina. AGENCIJE

A. F.

30.9.2021

Džesika Enslou (46) ima bogat porodični život, ali posljednjih godina posvetila se i svojim društvenim mrežama na kojima se bavi ljepotom i sportom. Prvo dijete rodila je 1994. godine sa samo 19 godina.

Ubrzo, 1996. godine, Džesika je po drugi put postala majka, u 21. godini. Tokom sljedećih 19 godina rodila je još petoro djece i udala se po drugi put. Najmlađe dijete u porodici rođeno je 2013. godine.

Uz sedmoro djece, odnosno 4 sina i tri kćerke od 7 do 26 godina, Džesika kreira online sadržaj te je u međuvremenu pokrenula kozmetički brend.

Četvoro najstarije djece je iz prvog braka, ostalo troje iz drugog.

Džesika se može pohvaliti svojim mladalačkim izgledom zbog kojeg ljudi često misle da su joj kćerke zapravo sestre.

Kad god objavi fotografije na društvenim mrežama, u pratnji svoje 22-godišnje kćerke Alise, korisnici na Instagramu primjećuju da dvije žene više izgledaju kao sestre, a ne kao majka i kćerka.

Fitnes joj je uvijek bio hobi, baš kao i njega, stoga je logičan potez upravo vlastita beauty linija, napisala je na svojoj stranici jessicaenslow.com.

Važnost sporta shvatila je već nakon prvog porođaja, kad nije mogla da obuče nijedne pantalone. Tada je odlučila nakon svakog djeteta vratiti se na svoju staru kilažu, objavila je na mrežama.

Čitava porodica podrška joj je u vježbanju i njenoj rutini, a rezultati su očigledni. Postala je uzor mnogim majkama koje takođe imaju gust raspored.

- Nekad sam jela Nutellu po kašiku, na tostu i bananama - zjavila je na svojim društvenim mrežama. Ali, tada je počela da gubi kontrolu pa je odlučila da promijeni način života i prehrane.

Džesika posjećuje teretanu tri puta sedmično dok su joj djeca u školi, a svakog ponedjeljka rano se ujutro budi kako bi odradila svoj tradicionalni kardio trening.

- Radi sve što možeš - njen je životni moto.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.