ATRAKTIVNA PLAVUŠA

Najzgodnija kasirka na svijetu: Kupio bih zbog tebe 100 kilograma krompira

I svi su oduševljeni kako njenim izgledom i ljepotom, tako i provokativnim plesom koji često demonstrira na svom radnom mjestu obučena u uniformu

Ilejn Viktorija. SCREENSHOT

A. F.

30.9.2021

Djevojka po imenu Ilejn Viktorija proglašena je za najljepšu kasirku na svijetu, makar prema mišljenju korisnika raznih društvenih mreža.

Atraktivna plavokosa djevojka koja radi u jednom supermarketu u Njemačkoj je zahvaljujući svojim objavama na TikToku sakupila preko pola miliona pratilaca.

I svi su oduševljeni kako njenim izgledom i ljepotom, tako i provokativnim plesom koji često demonstrira na svom radnom mjestu obučena u uniformu.

Upravo ti snimci su i najpopularniji, a neki od njenih obožavalaca se trude da saznaju gdje se nalazi prodavnica u kojoj radi i kažu da im neće biti problem da svakog dana prelaze i stotine kilometara kako bi je vidjeli uživo i plaćali na njenoj kasi.


@elaine.victoria

Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse 🙃#foryoupage #aldinord #fyfyfyfy #foryoupageofficiall

♬ original sound - The Forgotten Songs

“Šta ćeš ti za kasom? To je nepravda, uništavaš sebi život”, “Kupio bih zbog tebe 100 kilograma krompira samo da te gledam svakog dana”, samo su neki od komentara njenih obožavaoca.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.