REKORDERKE

One su žene sa najdužim nogama na svijetu

Ovim mladim damama mogu pozavidjeti svi muškarci koji nisu imali tu sreću sa genetikom, a možda su željeli da se bave košarkom

Ekatarina Lisina. AGENCIJE

A. F.

3.10.2021

Da li znate ko je Ekatarina Lisina? Ona je žena koja je dugo nosila titulu žene s najdužim nogama na svijetu i to od nevjerovatna 133 centimetra.

Do prošle godine bila je u Ginisovoj knjizi rekorda, dok joj tinejdžerka iz Amerike nije preuzela titulu.


Ekatarina Lisina. AGENCIJE

Ekaterina Lisina je Ruskinja koja vas svojom pojavom sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Visoka je 205 centimetara, sa nogama dugačkim čak 133 centimetara. Bavila se košarkom, ali i modelingom pa je otvorila sopstvenu agenciju specijalizovanu za visoke manekenke.

Ipak, njenu titulu vlasnice najdužih nogu prošle godine preuzela je Mejsi Karin.


Mejsi Karin. AGENCIJE

Ona je 2020. godine zvanično postala djevojka koja ima najduže noge na cijelom svijetu. Jedna noga dugačka joj je 134,3 centimetra a druga 135,2… Visoka je čak 208,3 centimetra, Mejsi takođe pokušava da se bavi modelingom i da na društvenim mrežama predstavi pratiocima kako je to kada na život gledate sa visine.

Ovim mladim damama mogu pozavidjeti svi muškarci koji nisu imali tu sreću sa genetikom, a možda su željeli da se bave košarkom. Ali jedno je sigurno, visokim damama je sigurno teško da nađu bolju polovinu koja će im parirati. Pa i cipele.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.