POSEBAN LJUBIMAC

Pas živi u raskoši: Posjeduje minijaturni Lamborghini i garderobu u vrijednosti od 56.000 funti

Njenom rođendanu prisustvuju i drugi poznati psi sa Instagrama, zajedno sa svojim vlasnicima

Pas Koko. INSTAGRAM

A. F.

25.4.2022

Pas Koko vodu pije iz Tifani posuda, a njena vlasnica Alina Majkls iz Sidneja u Australiji, joj svake godine organizuje rođendanske proslave koje koštaju više od 4000 funti.

Sedmogodišnja Koko, koja je mješavina pekinezera i pudlice, svakodnevno se suočava sa izborom šta da obuče. Ima više od 100 tutu suknjica u kojima pozira za fotografisanje,Louis Vuitton i Gucci garderobu, kao i 14 različitih kreveta između kojih bira svako veče. Kreće se u minijaturnom ružičastom Lamborginiju, a svakog mjeseca dobija igračke i odjeću u vrijednosti od 400 funti. Koko takođe posjeduje set povodaca koji koštaju 570 funti i Burberry džemper od 140 eura.


- Ja Koko doživljavam kao svoju krznenu bebu. Smatram da zaslužuje cio svijet! Na nju sam potrošila hiljade funti do sad, ali uživam da je oblačim u odjevne predmete koje volim. Ona ima tutu suknjice, haljine, džempere za ljubimce, ogrlice i cvjetne krune. Njena garderoba sadrži više od 500 komada odjeće, a posjeduje i Tiffany i Co. ogrlicu koja košta 312 funti. Pored toga ona ima Versace ogrtač u vrijednosti od 140 funti i Gucci leptir mašnu od 112 funti - kaže vlasnica

 - Budući da je ona Instagram zvijezda, veoma je poznata po svojim objavama. Ima više od 100 tutu suknjica, koje variraju od roze i plave, do ljubičaste i narandžaste, ali najviše volim da je oblačim u roze stvari - objašnjava Alina.


Pored ogrlice, Koko posjeduje i Tifani posude za hranu i vodu, a svaka od njih košta 163 funte.

- Volim da se njena i moja odjeća slažu. Zbog toga često kupujem materijale od kojih joj pravim odjeću koja odgovara mojoj - rekla je Alina.

Njenom rođendanu prisustvuju i drugi poznati psi sa Instagrama, zajedno sa svojim vlasnicima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.