INTERNET SENZACIJA

Bizarno: Britanka zarađuje 10.000 funti mjesečno snimajući se dok jede

Antonija kaže da je njena najveća strast da učini svijet boljim mjestom za krupnije ljude, a također istakla je da ovaj posao nikako ne treba raditi samo zbog novca

Antonija Grejem. AGENCIJE

A. F.

15.4.2022

Britanka Antonija Grejem prošle godine postala je internet senzacija nakon snimka na kome zbija šale na račun svog povećeg stomaka i težine, a taj video pomogao joj je da pronađe posao iz svojih snova.

Naime, ona sada zarađuje i do 10.000 funti mjesečno samo snimajući sebe dok jede.

Ona je tako ulogu majke i domaćice zamijenila “poslom iz snova”, koji uključuje konzumiranje visokokalorične hrane pred kamerom, a ove bizarne snimke nudi publici na platformi OnlyFans. Antonija radi samo dva dana u nedjelji i tvrdi da njeni snimci uopće nisu eksplicitni.

- Većina zahtjeva ocijenjena je kao sasvim bezazlena, jedva da se uopće traži bilo kakav nepristojan sadržaj, jer moje mušterije nisu kao obični muškarci. Žele da te vide kako jedeš, gojiš se i dobijaš na težini - kaže ona.

- Uglavnom jedem brzu hranu iz popularnih restorana i to u količini koja je dovoljna da namiri cijelu jednu porodicu. Tokom jednog obroka pojedem oko 3.000 kalorija i to definitivno opterećuje tijelo - dodala je ona.

- Naplaćujem 10 funti po minutu za video koji snimam po nečijoj želji, a radim samo ponedjeljkom i petkom, ali imam luksuz da često preskočim i te dane. Pošto radim samo kada mi je potreban novac, zarađujem nešto manje od 10.000 funti mjesečno, dok neki ljudi u ovom poslu zarađuju i preko 30.000 funti - objasnila je ova dama.

Antonija kaže da je njena najveća strast da učini svijet boljim mjestom za krupnije ljude, a takođe istakla je da ovaj posao nikako ne treba raditi samo zbog novca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.