ZVIJEZDA TIK TOKA

Mačak postao senzacija na društvenim mrežama pokazujući svoje kulinarske vještine

Puf je postao senzacija na društvenim mrežama i sada ima preko 25 miliona pratilaca na svom nalogu na TikToku koji nosi naziv “That Little Puff”

Mačak Puf. AGENCIJE

A. F.

22.4.2022

Simpatični mačak Puf (Puff) postao je senzacija na društvenim mrežama i svojevrsna TikTok zvijezda nakon što je pokazao svoje nevjerovatne vještine u kuhinji.

Poznat kao “That Little Puff” na pomenutoj društvenoj mreži, mačak redovno glumi u video snimcima u kojima se čini da kuha. Sve to vrijeme koristi niz kuhinjskih alata i naprava kako bi pripremio neka ukusna jela.

Njegov vlasnik Linč (Lynch) radi kao preduzetnik i arhitektonski dizajner i takođe upravlja Pufovim profilima na mrežama.

@thatlittlepuff Weekly hack airdrop 😍😍😍 #thatlilttlepuff #puffknowsbetter #catsoftiktok ♬ original sound - ThatLittlePuff

Linč kaže da njegova mala mačka, koja ove godine puni tri godine, voli da snima zabavne sadržaje za TikTok, ali kaže da to nije najlakši zadatak.

- Prvo moramo uhvatiti Pufa u raspoloženju za kreiranje sadržaja – znate kakve mačke ponekad mogu biti - kazao je Linč.

Pojasnio je da mu ne treba puno truda te da je bitno da mu mogu navoditi šape dok se hrana kuha, a da za opasnije zadatke imaju neophodne rekvizite koji će mačka zaštititi od povreda.

Puf je postao senzacija na društvenim mrežama i sada ima preko 25 miliona pratilaca na svom nalogu na TikToku koji nosi naziv “That Little Puff”.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.