VOLI SVOJ POSAO

Atraktivna vozačica kamiona Ešli ne boji se teškog posla

Počela je raditi u udaljenom rudniku bez iskustva, a na TikTok-u je objasnila da nekoliko povišica kasnije zarađuje preko 110.000 dolara za samo šest mjeseci rada

A. F.
  • Prelijepa Ešli iz Australije objasnila kako zarađuje više od 100.000 dolara godišnje

    Prelijepa Ešli iz Australije objasnila kako zarađuje više od 100.000 dolara godišnje

    Foto: Screenshot


Ešli (Ashlea) iz Australije, radi po metodi uleti-izleti (FIFO – fly-in fly-out). To je metoda zapošljavanja ljudi u udaljenim područjima tako što ih se privremeno odvozi na mjesto rada umjesto da se moraju preseliti.

Vozačica kamiona u rudnicima otkrila je svoju zapanjujuću platu koja joj omogućuje da radi samo šest mjeseci u godini. 

Počela je u raditi udaljenom rudniku bez ikakvog iskustva, a na TikTok-u je objasnila da nekoliko povišica kasnije zarađuje preko 110.000 dolara za samo šest mjeseci rada. 

– Nakon otprilike tri mjeseca, moja satnica je narasla na 43,50 dolara na sat – rekla je. 

– Za svoju prvu godinu kao radnik-početnik koji još uči zanat, dobivala sam oko 94.000 dolara godišnje. Danas zarađujem na poslu oko 51,50 dolara na sat, tako da je to prilično dobro – objasnila je.

@the_salty_pinup Reply to @brittanyroseellery we talk APPROXIMATES after a long day at work 😴😅 MONEY $$$ 🥰🤫 #fifo #mining #womeninunifom #perth ♬ Big Energy - Latto

I to nije sve, jer njezina kompanija nagrađuje vjernost radnika mjesečnim bonusima. 

– Kompanija za koju radim plaća radnicima bonus svaki mjesec ako ostanete s njima, a to je preko 2000 dolara. Godišnje, po mojoj satnici od 51,50 dolara, zarada je oko 112.000 dolara godišnje – rekla je.

Ona je rekla da obično radi 14 dana, a zatim dobije 14-dnevnu pauzu. 

Više o:

Posao Australija
NA VRH

Podijeli članak na