"SVJESTAN SAM GODINA"

Alberto (83) ima i unuke, a dobio sina: Bit ću s njim dok god mogu

Taj mali dječak je ovdje i ja ću ga pratiti do određenog trenutka, a dok se to ne dogodi, planiram maksimalno uživati ​​u svakom danu i stvarati kratkoročne planove s porodicom što bolje mogu, rekao je

Alberto sa svojom bebom. INSTAGRAM

S. S.

24.6.2022

Alberto Kormilo (Cormillot) je nedavno postao tata po treći put u dobi od 83 godine nakon što je njegova druga supruga, Estefania Paskvini (Pasquini) (35) rodila dječaka nakon liječenja neplodnosti.

Stručnjak za prehranu Alberto Kormilo (Cormillot) neće dopustiti da mu godine stanu na put da bebi pruži što više uspomena. Njegova 35-godišnja supruga Estefania Paskvini  zatrudnjela je s malim Emilijem nakon liječenja neplodnosti.

Uprkos godinama, Alberto vjeruje da će aktivno učestvovati u odgoju sina.

- Svjestan sam da život nije beskonačan. Taj mali dječak je ovdje i ja ću ga pratiti do određenog trenutka. Dok se to ne dogodi, planiram maksimalno uživati ​​u svakom danu i stvarati kratkoročne planove s porodicom što bolje mogu - objasnio je.

Želi njihovo zajedničko vrijeme učiniti što ljepšim kako bi svom sinu ostavio uspomene koje će ga pratiti cijeli život. Razmišljajući o budućnosti, Alberto stalno ostavlja audio poruke svom sinu da ih otkrije u budućnosti.

- To znači da iako je beba, ima telefonski broj s WhatsAppom na koji snimam poruke i šaljem mu videe - dodao je.

- Ne dramatiziram previše stvari, samo bilježim stvarnost života - objašnjava.

Alberto već ima dva odrasla sina, Renea i Adriana, kao i tri unuke. Njegova prva supruga Monika Arborgast umrla je 2017. godine, a Albertu, koji živi u Argentini, je 2012. godine dijagnosticiran rak debelog crijeva. U međuvremenu svi tragovi tumora uklonjeni su operacijom.

Par je ispričao kako su za svog sina, koji sada ima devet mjeseci, angažirali privatnog učitelja kineskog jezika. Počeli su planirati djetetovu budućnost čim su saznali da je beba na putu.

Alberto je rekao da želi da njegov sin nauči kineski jer je to "jezik budućnosti". Osim što uči jezik, on također uči bebu svirati instrument. Dodao je da stalno razmišlja kako da što bolje pripremi sina za budućnost dok je još tu piše Daily Star.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.