IZAZVAO BROJE KOMENTARE

Zaposlenik Nusretovog restorana oborio skupocjeni odrezak na pod pa "hladno" nastavio dalje

Ipak, po reakciji konobara, ispalo je kao da ga to nije previše dotaklo, budući da je vrlo brzo nastavio gdje je stao

Nusret Gokče. AGENCIJE

A. F.

26.6.2022

Zaposlenik u restoranu turskog kuhara i mesara Nusreta Gokčea (Gökçe), koji je vlasnik lanca restorana poznatih po "paprenim" cijenama, napravio je nešto čemu se sada iščuđavaju brojni korisnici društvenih mreža. 

Jedan od članova osoblja nastavio je neometano raditi nakon što je oborio čuveni odrezak na pod!

Jedan od gostiju nije se mogao pomiriti sa činjenicom koliko jednostavno je zaposlenik restorana u Istanbulu prešao preko toga da mu je odrezak ispao na pod. Treba reći da cijena odreska doseže cijenu i do 270 dolara. 

Na snimku koji je podijelio na TikToku, pred konobarom su se na drvenim daskama našla tri odreska koje je trebao izrezati. Nakon što mu je s jednim to prošlo uspješno, posvetio se i drugom, međutim naglim pokretima i na trenutak skrenuvši pogled, uspio je oboriti treći odrezak na pod.

@zabed99 #fail #fyp #saltbae #viral #salt #turkiye #turkey #istanbul ♬ Oh No - Kreepa

Snimak do sada ima preko 700.000 pregleda. 

"Znači, dvaput je naplatio odrezak koji je pao...", našalio se neko, dok se drugi pridružio napisavši: "Ja sam kuhar i sve što smo uradili je oprali ga i vratili na roštilj da ispari voda. Hvala".

"Ako želite dobru hranu, nemojte slijediti gomilu. Postoji stotine boljih opcija za dobru hranu, bez obzira na cjenovni rang". 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.