TIHO DO VRHA

Kabi Lame najpraćeniji tiktoker

Kabi (22) je do marta 2020. bio je radnik u italijanskom fabrici u industrijskom gradu Chivasu. Tokom korone izgubio je posao te se bez ikakvih prihoda vratio u roditeljski dom

A. F.
  • Kabi Lame

    Kabi Lame

    Foto: Agencije


Kabi Lame je zvanično zbacio megapopularnu tinejdžerku Čarli D’Amelio s trona, a njegov nalog je postao najpraćeniji na TikToku.

Senegalski komičar mjesecima je vodio bitku za pratioce s D’Ameliom, prije nego što je konačno nadmašio 142.1 miliona pratilaca 18-godišnje plesačice. Kabi sada ima preko 143 miliona pratilaca, što nije loše za nekoga čiji je nalog aktivan tek nešto više od godinu dana, tačnije od marta 2021.

@khaby.lame If @50 Cent had to do a casting in the 19th century. 🤣 #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok @tiktokcreators ♬ sonido original - 0riginal_G7

Kabi (22) je do marta 2020. bio je radnik u italijanskom fabrici u industrijskom gradu Chivasu. Tokom korone izgubio je posao te se bez ikakvih prihoda vratio u roditeljski dom. Njegova porodica se u Italiju doselila iz Senegala, a život im nije bio nimalo lak. Otac ga je nagovarao da počne da traži drugi posao, ali Kabi se tada okušao u nečem sasvim drugom. Počeo je da kreira sadržaj za aplikaciju TikTok.

Njegovi video-snimci na TikToku baziraju se na često nepotrebnim takozvanim “životnih trikovima”, ukazujući na njihov apsurd. Mladi tiktoker pokazuje kako se isti ti zadaci mogu izvoditi na mnogo jednostavniji način. Na primjer, u svojim videima pokazuje kako bananu jednostavno možemo oguliti, umjesto da je izrežemo nožem. Pritom nikada ne kaže ni jednu riječ.

Više o:

TikTok Nalog
NA VRH

Podijeli članak na