PODVIG

Nakon Mustafe iz Kaknja koji je otišao Stojadinom na hrvatsko primorje: Mladić iz Srbije stigao u Tursku

Njegov "Ferari", kako od tepa Zastavi 101, nije izdao, već je bezbjedno stigao na destinaciju

Z. K.

Aleskićev "Ferrari" izdržao putovanje od 30 sati

Foto: TikTok


Mladić iz Leskovca iz Srbije je automobilom Zastava 101, poznati i kao "Stojadin" uspio da stigne sve do Kušadasija, što je put od čak 30 sati.

Mladić koji je postao poznat na Tik Toku upravo zbog ljubavi prema starim automobilima marke Zastava, na ovoj mreži se potpisuje kao "Aleksić moto" ove godine, u dva navrata, pokazao je da ako se "Stojadin" dobro servisira i vozi, itekako može da posluži kao prevozno sredstvo do mora.

Ranije ove godine, on je "Stojadinom", prvo išao do Ulcinja, da bi kasnije, sredinom jula, krenuo put Paralije. I do Ulcinja i do Paralije, njegov "Ferrari", kako od tepa Zastavi 101, nije izdao, već je bezbjedno stigao na destinaciju.

Ipak, pravi test je bio put do Kušadasija u Turskoj. Aleskićev "Ferrari" je i ovog puta pokazao da može, te je nakon 30 sati došao do turkse obale.

- Otišli smo u Aziju sa Stojadinom, to samo mogu budale kao ja. Oko 30 sati sam vozio, znači nismo stali. Aleksić moto, pomjeramo granice - rekao je popularni Tik Toker, nakon što je stigao do mora, vidno umoran i iscrpeljen.

„Bravo kralju, reklama ta zastavu nikad jača“, „Dečko koji је zastavom išao do Kopaonika, preš'o Bugarsku, Albaniju, Makedoniju i Grčku… putešestvije koje treba pogledati. Bravo Aleksiću... Naravno, pozdrav i za Munju 21", samo su neki od komentara na društvenim mrežama u kojima hvale njegov čin, ali i "Ferarija", mu.

Inače, on je slavu stekao zajedno uz prijatelja "Perović moto-a", sa kojim zajedno snima skečeve za TikTok. Njihove objave, uglavnom su vezane za mahom starije automobile.

Podsjećamo, ranije je Mustafa Čobo iz Kaknja govorio o svom iskustvu odlasku na hrvatsko primorje sa istim vozilom.

NA VRH

Podijeli članak na