NIJE MU LAKO

Brazilac koji ima osam žena otkrio "čari" ovakvog života: Traže od mene da budem u formi

Iako neke od dama vole njegove izražene mišiće, Urso je rekao kako one imaju različite ukuse

Artur O Urso sa svojim suprugama. Instagram

Z. K.

24.9.2022

Brazilac Artur O Urso (Arthur) došao je u fokus javnosti nakon što je otkrio da je u vezi sa čak devet žena. Jedna je u međuvremenu odustala, a on je sada podijelio da se iza "čari" ovakvog života kriju i neki zahtjevi koje je on primoran ispunjavati. ako bi pojedini muškarci možda pomislili da Artur živi njihov san, život ovog Brazilca nije nimalo jednostavan.

Artur je priznao kako nije baš uvijek lako držati korak sa zahtjevima svojih partnerki, otkrivši djelić onoga s čim se mora suočavati samo kako bi one bile zadovoljne. Između ostalog, jedan dio podrazumijeva da “održava” svoje isklesano tijelo.

– Traže od mene da budem u formi, inače dobijem predavanja – započeo je Artur.

Kako bi zadržao top formu, Artur neprestano ide u teretanu, a izbacio je i ugljikohidrate iz ishrane.

– Ne jedem gluten, laktozu, pa čak ni hljeb i tjesteninu – otkrio je.

Iako neke od dama vole njegove izražene mišiće, Urso je rekao kako one imaju različite ukuse te da nekima od njih nije drago što se on toliko posvećuje svom izgledu.

– Neke od njih ne vole vidjeti da se toliko brinem o sebi, jednostavno su ljubomorne – rekao je.

Prošle godine Urso je odlučio oženiti osam žena kako bi protestovao protiv “dosadne monogamije”. Vjenčanje nije bilo po pravnim propisima jer je poligamija u Brazilu zabranjena, no održana je ceremonija.

– Moja želja je oduvijek bila imati 10 žena. Imam samo jednu kćerku, ali želim imati dijete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osjećam prema svakoj od njih je ista – rekao je on.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.