FRANCUSKA

Video je apsolutni hit: U emisiju pozvali ljude koji se smiju na zarazan način

Show s temom "Moj smijeh ne ostaje neprimjećen" okupio je ljude kojima je nešto zajedničko, a to je zarazan, u nekim slučajevima i bizaran smijeh

A. F.

Učesnici emisije

Foto: Printscreen / Twitter


Francuska TV emisija C’est mon choix (To je moj izbor) okupila je ljude s neobičnim smijehom i pozvala ih da sjednu na pozornicu, što je završilo otprilike onako kako zamišljate - mnoštvom smijeha.

Show s temom "Moj smijeh ne ostaje neprimjećen" okupio je ljude kojima je nešto zajedničko, a to je zarazan, u nekim slučajevima i bizaran smijeh. Video prikazuje ekipu koja sjedi na pozornici u live emisiji sa studijskom publikom, no prilično je teško razumjeti šta se događa. Osim što je emisija na francuskom, voditelje prekidaju neobični zvukovi smijeha na koje je teško ostati ozbiljan.

Tokom cijelog snimanja čuje se cika, vrištanje, frktanje pa čak i roktanje, a ni sami voditelji nisu više mogli izdržati. Zarazan smijeh izazvao je lančanu reakciju u cijelom studiju i više se niko nije mogao zaustaviti, jasno je i zašto.

Urnebesan klip ima preko 5,6 miliona pregleda s više od 40 hiljada retweetova i privukao je brojne komentare oduševljenih tviteraša.

Više o:

Smijeh Emisija
NA VRH

Podijeli članak na