MNOGI GA OSUDILI

Mladoženja razbjesnio korisnike TikToka potezom koji je uradio na vjenčanju: "Jadna žena"

Volim ovog svog šu*ka od muža, poručila je mladenka Džejd (Jade) u objavi na TikToku

Mlada sva umazana tortom. PRINTSCREEN / TIKTOK

Piše: A. O.

10.11.2022

Videosnimak na društevnoj mreži TikTok postao je viralan, a izazvao je broja neodobravanja.

Naime, u videosnimku prikazano je kako mladoženja uzima komad torte i razmazuje ga po licu svoje novopečene supruge, prilikom čega ona pada na pod.

Korisnici TikToka smatraju kako je mladoženja bio agresivan, a mladenka je to negirala. Kazala je da je sve bilo šala. 

- Službeno je da smo gospodin i gospođa Prajs (Price). Vratio mi je dobro i pošteno jer sam i ja njemu to već učinila. Volim ovog svog šu*ka od muža - poručila je mladenka Džejd (Jade) u objavi na TikToku. 

Tiktokeri su mladoženji zamjerili ovakvo ponašanje, a zbog niza negativnih komentara mladenka je u konačnici isključila mogućnost komentiranja, ali video se zatim počeo pojavljivati na profilima drugih korisnika.


@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy

- Jadna žena, ovo je neoprostivo! Kako se može udati za to? Takva šteta na njen poseban dan - napisala je tiktokerica koja je nakon zabrane komentiranja podijelila mladenkin video.

Način na koji je mladoženja s predumišljajem "vrebao" mladu i na kraju trijumfalno odšetao korisnici su protumačili kao znakove agresije: "Ljudi u nasilnim vezama to ne vide na isti način kao autsajderi", "Agresija je problem. Tražila je od njega da to ne učini i nije ga bilo briga. Definitivno neće biti brižan muž."

"Preagresivan je, moj bi ga tata razvalio", "Zamisli da gledaš ovo kao roditelj", "Da sam na njenom mjestu, smjesta bih otišla", "Smije se samo da joj ne poteku suze", nižu se negativni komentari ispod videosnimka.

Pogledajte video.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.