ODLUKA NOVOG DIREKTORA

CNN zabranio voditeljima da piju alkohol za doček Nove godine zbog ispada ranijih godina

Čini se da Endi Koen, jedan od voditelja koji su izuzeti od zabrane

Don Lemon, voditelj CNN-a. Screenshot / Twitter

Piše: A. K.

19.11.2022

Novi direktor CNN-a rekao je zaposlenima da voditelji u eteru neće moći da piju tokom izvještavanja sa dočeka Nove godine, iako će dva voditelja biti izuzeti od zabrane.

Novi izvršni direktor kablovske mreže Kris Liht (Chris Licht) rekao je zaposlenima na sastanku ove sedmice da konzumiranje alkohola pred kamerama šteti kredibilitetu CNN-a u očima gledatelja, navodi se u tekstu Varietyja koji se poziva na neimenovano osoblje CNN-a.

Restrikcije dolaze nakon što su CNN-ovi zaposleni poput Dona Lemona bili vidljivo pijani tokom novogodišnjih svečanosti.

Lemonove ludorije donijele su mu popularnost na društvenim mrežama. Jedne godine probušio je uho uživo u programu nakon što je otkucala ponoć. Tokom drugog emitovanja, pijani Lemon izjavio je da je "odrastao muškarac" koji "može da kaže svoje mišljenje na televiziji i to izluđuje ljude".

- Možete me poljubiti u zadnjicu, nije me briga. Baš me briga - rekao je Lemon tada.

Čini se da Endi Koen, jedan od voditelja koji su izuzeti od zabrane, nije zadovoljan odlukom izvršnog direktora, pa je u svojoj emisiji u srijedu zvučao prkosno, obećavši da neće smanjiti konzumiranje alkohola na Times Skveru uprkos brojnim neugodnostima tokom ranijeg izvještavanja.

- Samo želim da znate da ćemo Anderson i ja partijati jače nego što smo ikad prije partijali u novogodišnjoj noći! - rekao je energični Koen gledateljima dok su njegovi gosti aplaudirali s odobravanjem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.