LJUBAV

Nesvakidašnja priča para: Odlučila je da nema poljupca prije braka i on ju je čekao

Njen novopečeni suprug je ispričao da mu je bilo veoma teško da prije vjenčanja nijednom ne poljubi svoju izabranicu, ali kako kaže, srećan je što je ispoštovao njenu odluku

Na poljubac čekali dugo. INSTAGRAM

A. F.

23.11.2022

Amerikanka je zabranila svom partneru da je poljubi sve do ceremonije vjenčanja, a kako je opisala prvi poljubac bio je kao iz bajke.

Ralen Marfi (21) udala se za četiri godine starijeg Micaha Marfija, a njihova ljubavna priča je specifična jer su se prvi put poljubili na svom vjenčanju.

Naime, ovaj par se upoznao prije nešto više od godinu dana preko društvenih mreža. Tada je Ralen objasnila Micahu da je tokom molitve obećala Bogu da se neće poljubiti prije braka.

Kako je opisala, čin njihovog prvog poljupca je bio kao iz bajke i kako kaže, bolji nije mogla da zamisli.

- To je za mene bilo nešto potpuno novo i zabavno. Nije mi bilo čudno što smo se ljubili tokom fotografisanja na svadbi, nego mi je djelovalo neprirodno s obzirom na to da se nikada ranije nisam ljubila - iskrena je mlada.

Njen novopečeni suprug je ispričao da mu je bilo veoma teško da prije vjenčanja nijednom ne poljubi svoju izabranicu, ali kako kaže, srećan je što je ispoštovao njenu odluku. Prije vjenčanja, bili su vezi na daljinu, pa nisu puno vremena provodili zajedno.

- Znala sam da ću se vjenčati dok sam mlada i svi ljudi iz moje okoline su nas podržavali. Znali smo da je ovo prava ljubav. Micah mi je ubrzo rekao da sam vrijedna tog čekanja, što mi je mnogo značilo - rekla je i naglasila:

- Htjela sam da dokažem da ne moraš poljubiti 500 muškaraca prije braka - zaključila je.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.