DRUŠTVENE MREŽE

Šeik veselo mahnuo brazilskoj navijačici, reakcija njegove supruge je hit

Inače, Moza je poznata kao žena istančanog stila, zbog čega je 2015. godine proglašena jednom od najbolje obučenih žena svijeta, a sve je oduševila i svojim pojavljivanjem na otvaranju Svjetskog prvenstva

Šeik Hamad bin Khalifa Al Thani. SCREENSHOT

A. F.

30.11.2022

Tokom utakmice između Brazila i Švicarske brazilska navijačica snimala je publiku, a u jednom trenutku šeik joj se nasmijao i veselo mahnuo, što se nije svidjelo njegovoj supruzi. Snimka je postala hit na društvenim mrežama, a svi komentiraju reakciju šeikove supruge.

Šeik Hamad bin Khalifa Al Thani bivši je katarski emir, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na više od dvije milijarde dolara. Njegovoj supruzi Mozi bint Naser (Nasser) nije se svidjelo koketiranje s navijačicom pa je uputila suprugu strogi pogled.


Snimka je hit na društvenim mrežama, a ljudi komentiraju smiješan trenutak. "Mislim da neće biti ovako nasmijan kada dođe kući", jedan je od komentara ispod objave.

Inače, Moza je poznata kao žena istančanog stila, zbog čega je 2015. godine proglašena jednom od najbolje obučenih žena svijeta, a sve je oduševila i svojim pojavljivanjem na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.