PLAKALA U VIDEU

Novopečena mama na TikToku: Želim se samo istuširati

Osjećam krivnju jer nije ona kriva za to, ali meni nedostaje moja sloboda, priznala je Levis

Levis: Ovo je samo jedan od onih dana. PRINTSCREEN / TIKTOK

A. O.

2.12.2022

Novopečena mama Emi Levis (Emmie Lavis) odlučila je snimiti jedan od težih trenutaka majčinstva, u kojem su se pronašle i mnoge druge majke.

Ona je na TikToku objavila snimak na kojem je prikazano kako se rasplakala pred kamerom i priznala kako se samo želi istuširati u miru, bez stalnog osjećaja krivnje zbog ispuštanja svoje kćeri koja plače čim je prestane držati u rukama.

Na snimku se vidi Emi koja plače dok u rukama drži svoju tromjesečnu kćer Izabelu (Isabellu).

@emmielavis I didn’t want to post this but I think a lot of mama’s can relate. #mumtokuk #babytoks #newmama #thisismylifenow #mumguilt ♬ original sound - Emmie Lavis

- Nisam htjela ovo objaviti, ali evo... Ovo je samo jedan od onih dana. Doslovno se samo želim istuširati, pogledajte u kakvom sam stanju. Osjećam krivnju jer nije ona kriva za to, ali meni nedostaje moja sloboda. Nedostaje mi mogućnost da učinim sasvim jednostavnu stvar za sebe kao što je tuširanje. Već je 17 sati, a ja se još nisam istuširala - priznala je ona.

''Znam kako ti je. Na početku je stvarno teško, ali s vremenom postane lakše. Ne moraš se osjećati krivom, radiš onako kako najbolje možeš i ono što je najbolje za tvoju bebu'', samo je jedan od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.