TIKTOK

Mama otkrila koje igračke nikad ne bi kupila djeci: Mnogi roditelji je osudili

Ovo su gluposti, kako ti znaš što moje dijete želi ili ne, uslijedio je komentar

Agnes: Nikad ne bih svojoj djeci kupila elektroničke igračke koje govore. PRINTSCREEN / TIKTOK

A. O.

2.12.2022

Mnogi su roditelji već polako počeli kupovati poklone svojim mališanima s obzirom da se bliži Nova godina. Međutim, prema mišljenju Montesori (Montessori) mame, koja se predstavlja imenom Agnes, postoje neke igračke kojih bi se svaki roditelj malog djeteta trebao kloniti.

Na TikToku ona je objasnila koje igračke nikada ne bi kupila svojoj djeci pa isto ne preporučuje ni ostalim roditeljima.

@montessori.mothering Replying to @daniellelgoulet Disclaimer- these are only my opinions and if your kids love these toys than great! Having a Montessori background I look for different qualities in our toddler toys so I hope this video can help shed light on what toys to invest in this year! #montessorimom #montessoritoys #montimamas #toddlertoys #toddlergifts #christmasgiftsfortoddlers #greenscreen ♬ original sound - Agnes a Montessori-ish Mom💕

- Nikad ne bih svojoj djeci kupila elektroničke igračke koje govore, kao ni trenutno jako popularne igračke za čišćenje poput malog dječjeg usisivača, mašine za veš ili suđa. To je samo nered koji vam nije potreban i ove igračke vaše dijete uostalom uopće ne želi. Oni žele biti uključeni u aktivnosti kojima se bavite. Nabavite im pravu lopaticu za smeće i četku ili mini usisivač, a mogu vam pomoći napuniti i isprazniti perilicu posuđa. Isto tako, nikad im neću kupiti tablet jer sam protiv ekrana - objasnila je Agnes.

''Ovo su gluposti. Kako ti znaš što moje dijete želi ili ne? Pusti da dijete bude dijete'', ''Apsolutno svaku od ovih igračaka ima moje dijete i razvija se kako treba'', ''Slažem se samo sa savjetom oko zabrane tableta, ostalo nema smisla'', samo su neki od negativnih komentara nezadovoljnih roditelja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.