KRALJEVSKA PORODICA

Drama je iza Vilijama: Ovi tračevi o Kejt su ga posebno uzrujavali

Princ je nedavno tokom posjeta bolnici na otoku Scilly otkio da je njegova supriga dobro

Princ Vilijam i Kejt Midlton. AP

D. R.

13.5.2024

Princ Vilijam (William) neposrednošću i humorom pokušava vratiti ugled, no drama koja se odvijala sve do prije nekoliko sedmica teško ga je uznemirila.

Princ je nedavno tokom posjeta bolnici na otoku Scilly otkio da je njegova supriga dobro. Međutim, strani mediji prenose da je prijestolonasljednik još uvijek pod dojmom drame koja se odvijala zbog fotošopa kojim se Kejt Midlton (Kate Middleton) navodno poslužila.

Čitava drama naslovljena 'Gdje je Kejt Midlton?' utjecala je na reputaciju čitave monarhije, a teorije zavjere o razlozima odsutnosti princeze utjecale su i na stanje princa Vilijama.

- Vilijam je čvrst, ponekad tvrdoglav. To, kao i njegov naglasak na porodičnom životu, dat će mu okosnicu i snagu da prođe kroz ovo - komentirala je za strane izvore kraljevska dopisnica.

Princ je navodno bio vrlo uzrujan i ljut zbog tračeva koji su se ticali i njega jer su mnogi mislili da je Kejt Midlton uhvatila Vilijama u bračnoj prevari te da ga je zbog toga napustila. Mogućom ljubavnicom mnogi su prozvali britansku aristokratkinju Rouz Henberi (Rose Hanbury), no ona je to oštro demantirala.

Podsjetimo, zabrinutost javnosti porasla je nakon što je za Majčin dan objavila fotografiju. Mnogi su na fotografiji zamijetili brojne nelogičnosti i prepravke, a Kejt je onda priznala da se koristila alatima za uređivanje fotografija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.