POKUŠALI JE UTJEŠITI

Karleuša o Željku i Jovani Joksimović: Hvalili su moju intimnu regiju

Valjda me utješe, nisu znali šta da mi kažu – rekli su: "Ona je toliko lijepa"

Jelena Karleuša - Avaz
Jelena Karleuša - Avaz
Jelena Karleuša - Avaz
Jelena Karleuša - Avaz
Jelena Karleuša - Avaz
+6
L. S. R.

16.5.2024

Jelena Karleuša je gostovala na televiziji "Prva" i govorila o svom privatnom i poslovnom životu.

Kada je otkrila detalje jedne večere sa bračnim parom Joksimović sa kojima se godinama druži, društvene mreže su se zapalile.

Jovana  i Željko Joksimović su pokušali da je utješe kada je na red došla tema njenih eksplicitnih fotografija koje su 2019. godine osvanule u novinama i na gotovo svim portalima, a pjevačica je to ispričala na sebi svojstven način.

- Odem na večeru kod Željka i Jovane Joksimović. Oni vole da pričaju, ja sam krenula da pričam šta mi je bilo teško, o situaciji sa slikama - započela je Karleuša aludirajući na trenutak kada su mediji objavljivali njene privatne fotografije, pogotovo fotografije njene intime.


Oni su meni dali jedan divan kompliment. Valjda me utješe, nisu znali šta da mi kažu – rekli su: "Ona je toliko lijepa". Ona je ono što je bilo na naslovnim stranama, znate šta. Hajde da je neka ružna, nego je toliko lijepa. Kaže Željko: "Meni svi prijatelji kažu – što je lijepa". Jovana kaže da je i ona rekla da je bila lijepa. Ima i neke lijepe stvari, ako ništa barem im je moja intima bila lijepa - govorila je Karleuša.


Ovih nekoliko sekundi izjave preplavilo je društvene mreže, dok su komentari pljuštali na sve strane: "Bizar", "Najbolji minut u historiji televizije", "Ovo samo ona može", "Hit"...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.