TAJSON KAO NEKADA

Uoči borbe Tajsona i Pola: Majk bizarnom izjavom postidio Džejka i šokirao sve prisutne

Na licu Džejk Pola se jasno moglo vidjeti da nije očekivao takvo nešto, iako su sve vrijeme vrijeđali jedan drugog

Majk Tajson. Screenshot

Di. R.

17.5.2024

Majk Tajson (Mike Tyson) je na press konferenciji, uoči borbe protiv Džejk Pola, (Jake Paul) rekao da je dobio erekciju kada je gledao Pola kako pleše sa 16 godina.

U julu nas čeka meč između Majk Tajsona i Džejka Pola, ali oba borca su uveliko počela vrijeđati jedan drugog u cilju promocije borbe. 

Kada su se borci obraćali medijima, imali smo priliku vidjeti jako zanimljivu situaciju. Naime, Tajson je uzeo mikrofon i rekao je nešto što je sve prisutne ostavilo u šoku.

Na licu Džejk Pola se jasno moglo vidjeti da nije očekivao takvo nešto, iako su sve vrijeme vrijeđali jedan drugog.

- Gledao sam njegove slike kako pleše kada je imao 16 godina. On je izvodio neke plesove. Iz nekog razloga sam dobio  erekciju - rekao je Tajson.

Ovakvu izjavu niko nije očekivao ni od Tajsona, koji je inače kroz svoju karijeru bio poznat kao bokser koji je često znao izjaviti jako bizarne i čudne stvari.

Džejk Pol je rekao da poštuje Tajsona ali da je sada došlo njegovo vrijeme.

- Poštujem Majka i legenda je, ali ovo je moje vrijeme. Ovo sad je moje vrijeme. Postoji razlog zbog kojeg sam rođen na isti datum kao i Kas D'Amato (Cus D‘Amato) jer ću Majka podučiti boksu‘ -  rekao je Paul.

Tajson je Pola nakon toga nekoliko puta nazvao "debelim", pa je rekao da Džejk nije mogao nokautirati Diaza koji je težak 20 kilograma.

- On nije mogao nokautirati Diaza koji ima 20 kilograma. Kako ćeš onda mene nokautirati? Ko je bio drugi tip? Anderson Silva. On nije uspio nokautirati te male tipove, kako će onda nokautirati mene? Koga je on to uopće nokautirao? Malu djecu… Nikada nije nokautirao pravoga muškarca - rekao je ‘‘Iron‘‘ Majk Tajson.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.