JET SET

Svadba u Francuskoj: Legendarni fudbaler Dragan Piksi Stojković udaje kćerku

Blic.rs

10.2.2018

Anja Stojković, kćerka legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija se udaje za francuskog reli vozača Iga Valentea (Hugo Valente). Njeno srce pripalo je Francuzu još prije dvije godine kada mu je rodila kćerku Indiju Rouz (India-Rose), a detalje svadbe otkrila je njena mama Snežana Stojković. 

Vjenčanje planirano za april

- Vjenčanje planiramo u aprilu, na jednom lijepom mjestu na jugu Francuske. U velikim smo pripremama. Anja je izabrala vjenčanicu, koju dizajnira jedan poznati svjetski dizajner. Ne otkrivam vam sve detalje jer to treba podijeliti Anja. Mi pokušavamo da uskladimo kalendare svih nas i zvanica. Spremamo se za taj lijepi događaj - kazala je za ''Blic'' Snežana i dodaje:

- Anja i Igo su se odlučili da dio poklona koji će dobiti za svadbu, a koji su novčani, usmjere u humanitarne svrhe. Sigurno će biti neka humanitarna organizacija, ali još nisu odlučili tačno koja. Anja i Igo će odlučiti hoće li to biti neka bolnica za djecu ili neka druga humanitarna svrha. Ne znam još uvijek detalje šta će tačno biti. Njima pokloni apsolutno nisu bitni i ne trebaju im. Mislim da je to jedan prelijep gest - kaže Snežana.

A na pitanje hoće li neko od srbijanskih pjevača uveličati njihovo vjenčanje, ona je odgovorila: 

- Ne, ne, vjenčanje će biti na jugu Francuske, veoma intimno u krugu najbližih prijatelja i porodice. Nema potrebe da se stavlja akcenat na zabavu, bit će dobar di-džej, to je sasvim dovoljno.

Snežana i njen suprug Dragan jedva čekaju vjenčanje.

- Suprug i ja smo veoma sretni zbog toga. To je trebalo i ranije da bude, ali jednostavno, zbog obaveza svih nas, nismo mogli da se uskladimo. Radujemo se jako puno predstojećem događaju - s osmijehom kaže Snežana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.