SEKS BOMBA

Pamela Anderson seksepilnija nego ikad: Skinula se do gole kože

Ni u 53. godini se ne suzdržava od skidanja, pogotovo kada je riječ o promoviranju veganstva

L. K. P. / Avaz.ba

19.6.2020

Pamela Anderson: Naga i u 53. godini - Avaz
Pamela Anderson je veganka i velika zagovornica prava životinja - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2


Pamela Anderson je veganka i velika zagovornica prava životinja, pa je učestvovala u reklami torbica koje se ne izrađuju od životinja. Ni u 53. godini se ne suzdržava od skidanja, pogotovo kada je riječ o promoviranju veganstva.

Riječ je modnim dodacima koji se izrađuju od veganske kože, a kako bi promocija bila što učinkovitija, Pamela se skinula potpuno gola i legla na ružine latice.

-Sutra pripada onima koji mogu čuti da dolazi - citirala je Pamela pokojnog pjevača Dejvida Bouvija (David Bowie)pokraj fotografije. Osim što ovaj brend torbica ne ubija životinje zbog izrade, unutrašnjost izrađuju od materijala koji je nastao od recikliranih plastičnih boca.

Pamela je poznata kao velika zagovornica prava životinja. Svojevremeno  je tražila reality zvijezdu Kim Kardašijan (Kardashian) da prekine s nošenjem pravog krzna, ali i poznati brend "Pradu" da ga izbaci iz svojih kolekcija. Inače, o Anderson je snimljen i mini dokumentarac "Razgovor s Pamelom Anderson" u kojem priča o svojoj motivaciji za zaštitom životinja te fondaciji koju je nazvala prema sebi i podržava one koji se na prvoj liniji bore za životinjska i ljudska prava te zaštitu okoliša.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.