STALI PREGOVORI

Neće biti druge sezone serije "Seks i grad", za sve je kriv Kris Not

Optužbe za seksualni napad protiv 67-godišnjeg glumca koji je glumio Zvjerku, podnijele su četiri različite žene

Glumice serije "Seks i grad". Agencije

L. K. P.

1.1.2022

Neizvjesna budućnost je pred rebootom “Seksa i grada” i to najviše zbog optužbi za seksualno napastovanje Krisa Nota (Chris Noth). Iako su razgovori o drugoj sezoni bili u toku, sada su “svi ti razgovori stali”, rekao je izvor za "Us Weekly".

Optužbe za seksualni napad protiv 67-godišnjeg glumca koji je glumio Zvjerku, podnijele su četiri različite žene. Not je optužbe okarakterisao kao “kategorički lažne”‘.

-Pričalo se o tome kako bi se mogla odraditi još jedna sezona, ali nakon proteklih dana svi su ti razgovori prestali, tvrdi izvor.

Nakon što su optužbe iznijete u javnost, zvijezde serije su napisale zajedničku izjavu u znak podrške ženama.

-Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to moralo biti jako teško napraviti i pohvaljujemo ih za to, napisale su glumice.


Ekipa serije "Seks i grad". Agencije

Nedavno je objavljeno kako je glumica Sara Džesika Parker (Sarah Jessica) bila “zaslijepljena”, “slomljenog srca” i “bijesna” zbog situacije s Notom.

-Ona je zaštitnički nastrojena prema Keri Bredšo (Carrie Bradshaw) i ljuta je što su ona i svi ostali u seriji dovedeni u ovu poziciju, rekao je izvor.

Not je ne negirao sve optužbe.

-Optužbe protiv mene koje su iznijeli pojedinci koje sam poznavao godinama, čak i decenijama, kategorički su lažne. Ove su priče mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana – ne uvijek znači ne – to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao te žene, pojasnio je Kris Not.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.