NAŠA TEMA

Pitali smo bh. influenserice gdje će za Novu godinu: Od Antalije i Sarajeva do Dubaija

Praznična atmosfera se već osjeti na gradskim ulicama ali i društvenim mrežama

Hana Hadžiavdagić - Tabaković. Instagram

Piše: A.H.

5.12.2022

Kako smo zakoračili u decembar i gradovi polako dobivaju prazničnu atmosferu uz sjaj i ukrase tako su već krenula standardna pitanja gdje ćemo provesti Novu godinu. 

Mi smo pitali poznate bosanskohercegovačke influenserice kako će i gdje ući u Novu 2023. godinu. 

Hana Hadžiavdagić - Tabaković nam otkriva kako ove godine ipak neće putovati u neku od svjetskih metropola. 

-Ove godine ću ostati u Zagrebu, imamo nekih super restoran gdje ćemo slaviti Novu godinu, moja ekipa s kojima se družim godinama tako da uvijek su ista raja za mojim stolom - rekla nam je poznata influenserica.



Hana Hadžiavdagić - Tabaković. Instagram

Jelena Jugović - Tundžel kako ističe tradicionalno će i ove godine za blagdane doći iz Istanbula u Sarajevo gdje će u krugu porodice i prijatelja na Jahorini dočekati Novu 2023. godinu. 



Influenserica Zerina Patković još uvijek nije sigurna ali se nada da će ponoviti putovanje u Emirate.

-S obzirom da sam 2021. i 2022. dočekala u Dubaiju, plan je da tamo dočekam i ovu 2023. Ali kod mene se to nikad ne zna tako da ćemo vidjeti hoću li ostati pri svom prvobitnom planu ili ću ovaj put izaći iz zone komfora i dočekati je negdje drugo. Mada kad su ovakve stvari u pitanju, ja uvijek kazem da je puno bitnije s kim ste nego gdje ste. Kad ste u dobrom društvu i u kućnoj atmosferi će vam biti top, a kad niste u dobrom društvu taman da ste na nekoj prelijepoj i egzotičnoj destinaciji bit će vam bezveze. Svim Vašim čitaocima želim sretnu i uspješnu 2023. godinu - rekla nam je Patković.



Influenserica Jelena Blagojević - Harbinja će i ove godine tradicionalno uživati za Novu godinu na plaži.

-I ove godine ću sa suprugom i kćerkom, te prijateljima s njihovom djecom u Tursku u Antaliju. Pravi odmor i uživanje. Temperature proljetne, plaža, sunce i more - rekla nam je bh. influenserica.


Jelena Blagojević - Harbinja. Instagram

Influenserica Samra Menzilović - Ćatić kako ističe tradicionalno će kao i svake godine ponoć 31. decembra čekati u krugu porodice.



Samra Menzilović - Ćatić. Instagram

Influenserice će zasigurno Novu 2023. godinu provesti glamurozno što vjerujemo neće izostati kao zanimljiv sadržaj na njihovim profilima na društvenim mrežama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.