450 KVADRATA

Ovako izgleda raskošni dom Seke Aleksić u Staroj Pazovi: Kadrovi bazena i palmi iz vazduha ostavljaju bez daha

Seka je unutrašnjost više puta preuređivala, ako je suditi po njenom Instagramu, a na pomenutoj platformi redovno objavljuje detalje iz doma

Seka Aleksić. Instagram

Piše: E. A.

10.1.2023

Pjevačica Seka Aleksić je prije nekoliko godina sagradila vilu od 450 kvadrata u Staroj Pazovi, gdje trenutno živi sa porodicom, suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom.

Naime, Seka je vodila računa o svakom detalju, kako spolja tako i iznutra, a dom je preuredila po njenom ukusu, a kadrovi ostavljaju bez daha.

Ekipa emisije "PaparazzoLov" snimila je pjevačicinu ogromnu vilu iz vazduha, a kadrovi bazena, palmi, ležaljki i ogromnog dvorišta nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Seka je unutrašnjost više puta preuređivala, ako je suditi po njenom Instagramu, a na pomenutoj platformi redovno objavljuje detalje iz doma. Također, unutrašnjost svog doma je koristila i za snimanje spotova.



Dom Seke Aleksić - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9

Na fotografijama koje se nalaze na ovoj društvenoj mreži vidimo saunu, luksuzni namještaj, ogromne lustere i plakare, a nezaobilazni su i detalji za njihove sinove.

Sekin ogromni garderober veličine spavaće, je svakako priča za sebe, a vjerujemo da Seka uživa u svakom kutku svog raskošnog doma.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.