NOVA VEZA

Bivša supruga Ognjena Amidžića u ljubavi sa šest godina mlađim sportistom

Danijela Dimitrovska u vezi je sa Jevremom Kosnićem

Danijela Dimitrovska. Instagram

L. S. R.

23.5.2023

Bivša supruga Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska, u vezi je sa zgodnim sportistom iz Beograda Jevremom Kosnićem i mlađi je od nje šest godina, piše magazin "Story".

Vlasnica modne agencije "Models Inc" još nije bila spremna da objelodani ovu informaciju, s obzirom na to da veza ne traje dugo i da je željela da to ostane tajna u narednom periodu.

Nekoliko mjeseci pred odluku o razvodu, Danijela Dimitrovska je pričala o njenom odnosu sa Ognjenom Amidžićem.

- Recept za brak ne postoji. Ognjen i ja smo više od 10 godina zajedno i mislim da nisam stekla kredibilitet da pričam o receptu za dobar brak. To mogu da pričaju moji roditelji, koji su preko 30 godina zajedno. Kao i svaki brak, tako i naš ima uspona i padova. Trudiš se da daš sve od sebe, da radiš na sebi, a samim tim i na zajednici. Ne ispravljati partnera, već raditi na sebi. Daš sve od sebe da nešto funkcioniše. Zajednički cilj posebno kada imate i dijete. Harmonija iz mog ugla nije ista kao iz nečijeg drugog. Ne volim da generalizujem, da dajem recepte, da sudim. Svako treba da radi po svom osjećaju. A onda jednog dana kada prevalite put preko 30 godina zajedničkog života, onda ćete znati da li ste u tome uspjeli. Ali opet je svaki brak jedinstven i ima svoj recept za uspjeh - kazala je tada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.