NAKON RAZVODA OD AMIDŽIĆA

Danijela Dimitrovska uhvaćena s novim dečkom na beogradskom aerodromu

Sretna sam, to se vidi i ne bih previše govorila na tu temu, rekla je sinoć

Danijela Dimitrovska. Instagram

N. Aj.

1.6.2023

Nakon razvoda od Ognjena Amidžića, top modela Danijelu Dimitrovsku od nedavno povezuju sa sportistom Jevremom Kosnićem, koji je od nje mlađi šest godina.

Ona nije komentirala ove navode, ali je sinoć, kada se pojavila  na crvenom tepihu magazina "Story" odgovorila na pitanje novinara o novom partneru.

Sa širokim osmjehom je rekla:

- Sretna sam, to se vidi i ne bih previše govorila na tu temu.

Redakcija Alo magazina dobila je od čitatelja i fotografije Dimitrovske i Kosnića. Njih dvoje fotografirali su na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u ranim jutarnjim satima.

Danijela i Jevrem na aerodromu. Alo.rs

- Iako se krila ispod kačketa i naočala, Danijelu su ljudi prepoznali na aerodromu. Čak su i prilazili da joj kažu da je prelijepa uživo, a ona se sa osmjehom zahvaljivala. Manekenkin partner je sve vrijeme išao za njom u stopu i nekoliko puta pokušavao da preuzme i njen kofer, ali je ona bila odlučna u tome da može sama. Sve vrijeme su se smijali, dodirivali, ali bez neke pretjerane intime, jer su očigledno oprezni - otkrio je za Alo izvor koji se zatekao na licu mjesta, i dodao:

- Kada su stigli da čekiraju kofere, Jevrem je preuzeo i Danijelin, a ona je sve vrijeme stajala pored njega i nasmijavala ga. Njemu su se i te kako dopale te provokacije, pa se sve vrijeme samo smješkao. Kada su ostavili kofere, uputili su se ka pasoškoj kontroli, a znatiželjni putnici nisu skidali pogled sa njih.

Alo piše da se par uputio u Crnu Goru, te da će dvije sedmice porvesti u Budvi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.