ŠOKANTNO

Kanje Vest otkrio s kojom bi slavnom ženom on i njegova supruga voljeli isprobati trojku

Kontroverzni reperi izazvao brojne negativne komentare

Slavni par ne prestaje privlačiti pažnju javnosti. Instagram

E. Ag.

23.4.2024

Kontroverzni reper Kanje Vest je u najnovijem intervjuu otkrio s kojom slavnom ličnosti bi on i supruga Bjanka Sensori voljeli da imaju trojku.

Kanje Vest je opušteno razgovarao, a na pitanje voditelja s kojom poznatom ženom bi volio da ima trojku, kao iz topa je odgovorio: "Mišel Obama", a onda je izjavio još šokantniju stvar: "Jednostavno moraš da po****š predsjednikovu ženu".

"Ne prestaje da ponižava unesrećenu Bjanku", "Meni je njegove žene žao", "On ima ozbiljan poremećaj", "Sramota šta ovaj priča", samo su neki od negativnih komentara na njegov odgovor.

Inače, ovo je bilo Kanjeovo prvo javno pojavljivanje jer je reper optužen da je udario muškarca u lice nakon što je navodno seksualno napao i neprikladno dodirivao njegovu suprugu Bjanku Sensori u Los Anđelesu.

Vest je navodno udario neimenovanog muškarca, za kojeg je policija Los Anđelesa navela u izvještaju da je on "gurnuo ili zgrabio" njegovu suprugu Bjanku Sensori. Ali reperov pravni tim je za Dejli Mejl rekao da Bjanka nije bila samo gurnuta. Umjesto toga, oni tvrde da ju je muškarac seksualno napao, tačnije, da je stavio ruke ispod njene haljine, uhvatio je za struk i slao joj poljupce.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.