GOVORIO O PORODICI

Dejvid Bekam otkrio šta u tajnosti uči kćerku: Viktorija bi me ubila

Kada su se upoznali, Dejvid i Viktorija su imali 21 i 22 godine

AP

D. R.

14.5.2024

Dejvid Bekam (David Beckham) otkrio je da ni sam ne zna kako su on i Viktorija (Victoria) uspjeli ostati zajedno 27 godina nakon svega što su prošli, piše Daily Mail. Par će veliku godišnjicu proslaviti u julu, a bivši nogometaš otkrio je da su pripreme već u toku.

- Oboje smo emotivni po ovom pitanju. Napokon smo pogledali dokumentarac i pitali se kako smo prošli kroz sve ovo 27 godina. Ali, jesmo, i imamo sjajnu porodicu, sjajan posao i sretni smo - rekao je Dejvid.

"I da, naravno, kad si s nekim toliko vremena, naravno da imaš svoje uspone i padove, svi to znaju. No, na kraju dana bili smo sretni jer smo imali jedno drugo u tim trenucima!" dodao je.

Kada su se upoznali, imali su 21 i 22 godine, a vjenčali se dvije godine kasnije i dobili prvog sina Bruklina (Brooklyn).

- Sretan sam i osjećam se blagoslovljeno jer sam imao tako uspješnu karijeru. A jedina stvar koju sam privatno želio jest imati djecu u mladosti, kako bi oni proživjeli moju karijeru sa mnom. Imao sam sreću što sam tada upoznao Viktoriju i što su sva tri moja dječaka bila uz mene dok sam igrao za najveće klubove - rekao je bivši nogometaš.

Bekam je otkrio i simpatičan detalj o odgoju kćerke Harper.

- Harper me često pita o mom Cockney slengu. Ne želim da ona tako u potpunosti priča, ali povremeno je naučim koju riječ. Viktorija bi me ubila da je naučim sve, nimalo ne bi bila sretna! - rekao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.