NAJVEĆA PODRŠKA

Kako izgleda supruga Dragana Stojkovića Bosanaca

Kadaif moje Dunje se može mjeriti s onim iz Istanbula, izjavio je harmonikaš svojevremeno

Dragan Stojković Bosanac. Instagram

N. A.

8.5.2023

Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac decenijama je prisutan i aktivan na javnoj sceni, a u žiži je javnosti godinama, otkada je postao član stručnog žirija "Zvezda Granda". O njegovoj karijeri mnogo se zna, ali ne i o privatnom životu - mnogi i danas ne znaju kako izgleda njegova supruga.

Bosanac je skoro pola vijeka u braku sa suprugom Dunjom, s kojom ima sina Aleksandra i kćerku Aleksandru, koja se bavi pjevanjem i poznata je pod umjetničkim nadimkom Džidža. Dunja, Bosančeva supruga, nikada se nije javno eksponirala i pokušala da se domogne medijske pažnje i naslovnih strana preko supruga, te ne treba da čudi što mnogi ne znaju kako ona izgleda.

Porodica Stojković. Instagram

Jednom je, prije nekoliko godina, na Džidžinom Instagram profilu završila je zajednička porodična fotografija i jedna je od rijetkih na kojoj je Dunja.

- Drago mi je da supruga nikada nije željela da bude zvijezda preko druge zvijezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i djeci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to osjeti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuha, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može mjeriti s onim iz Istanbula - rekao je Dragan Stojković svojevremeno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.