PREDSJEDNIK SDP-A

Nikšić čestitao Božić: U veselju i dobrom zdravlju, sa susjedima i prijateljima, da provedete ovaj praznik ljubavi i mira

U ovim izazovnim vremenima, želim da ovaj blagdan nade, mira i ljubavi zbliži i učvrsti neraskidive kulturne, duhovne i tradicijske veze među građanima BiH, te da nas još jednom učvrsti na našem putu njegovanja i slavljenja bogatstva naše raznolikost

Nikšić uputio čestitku kardinalu Puljiću i svim vjernicima. Facebook

Piše: E. T.

24.12.2021

Vama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini u ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, želim da, u sreći, veselju i dobrom zdravlju, zajedno sa susjedima i prijateljima, provedete ovaj praznik ljubavi i mira. Ovim riječima je počeo božićnu čestitku NErmin Nikšić, predsjednik SDP-a. 

- Sa nadom da će spokoj i sreća koju osjećate u ovom vremenu ispuniti srca i domove svih vjernika, ali i svih građana koji tradicionalno dijele radost blagdana, želim Vam blagoslovljene blagdanske dane.

U ovim izazovnim vremenima, želim da ovaj blagdan nade, mira i ljubavi dodatno zbliži i učvrsti neraskidive kulturne, duhovne i tradicijske veze među građanima Bosne i Hercegovine, te da nas još jednom učvrsti na našem putu njegovanja i slavljenja bogatstva naše raznolikosti.

Čestit i blagoslovljen Božić od srca Vam želim - poručio je Nermin Nikšić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.