NE ODUSTAJE

Sestra Alise Mutap opet drži moralne lekcije: Evo šta ju je opet zaboljelo

Podsjećamo, Alisa Ramić, rođena Mutap, pravosnažno je osuđena u predmetu "Dženan Memić" na dvije i po godine zatvora

Alisa Mutap. B. Cerić

Z. K.

15.5.2024

Nakon što je portal „Avaza“ prenio vijest s Facebook stranice “Pravda za Dženana“ po ko zna koji put oglasila se sestra Alise Mutap, Berina. Ona je nastavila s objavama „Avazovih“ tekstova nezadovoljna njihovim sadržajem.

- Valjda u duhu objektivnog novinarstva prvo treba prenijeti šta je Perić rekao, a zatim reakciju na njegovu izjavu – napisala je na društvenim mrežama sestra Alise Mutap.

Podsjećamo, Alisi Ramić, rođenoj Mutap, pravosnažno osuđenoj u predmetu "Dženan Memić" na dvije i po godine zatvora, Sud BiH uputio je akt za izdržavanje kazne zatvora. Ona je pravosnažno osuđena prije mjesec za davanje lažnog iskaza koji se odnosi na okolnosti stradanja njenog tadašnjeg momka Dženana Memića, koji je stradao 2016. godine u Velikoj aleji na Ilidži.

Berinina objava. Instagram

- Empatija penzionisanog sudije Perića prema Alisi Mutap, jer se ista ovih dana upućuje na izdržavanje kazne zatvora! Otkud ponovo Perić?! Sudija iz "pepela" traži pravdu za Alisu?? Zašto i za koga, Periću? Možda niste dovoljno učinili za optužene i buduće osumnjičene u predmetu "Dženan Memić"?

Otkud tolika želja za pravdom, baš u ovom predmetu? Mijenjali ste stavove kroz vrijeme i ništa niste učinili da se ovaj predmet rasvijetli! Svojim postupcima ste unosili razdor u donošenje pravilnih zaključaka o predmetu i zato je bolje da odmarate u "zasluženoj" mirovini i da se ne promovišete u javnosti preko ovog slučaja – - navedeno je u objavi na društvenim mrežama "Pravda za Dženana".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.