JET SET

Kardašijan ostaje bez rijalitija: Jedna od sestara odustala od snimanja

Majka najmlađe milijarderke Kris Džener (Kris Jenner) nagovara je da se vrati projektu i nastavi učešće u emisiji

Rijaliti "U korak sa Kardašijanovima". Agencije

Avaz.ba

8.4.2019

Porodica Kardašijan (Kardashian) emitira svoj rijaliti "U korak sa Kardašijanovima" već punih 16 sezona, ali, kako prenosi The Sun, ovo je kraj šou-programa, jer najmlađa iz klana Džener-Krdašijan (Jenner-Kardashian) više ne želi da učestvuje u rijalitiju.  

Kajli Džener (Kylie Jenner) pojavljuje se trejleru za šesnaestu sezonu, međutim, nakon što je Tristan Tompson (Thompson) prevario njenu sestru Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) s njenom najboljom drugaricom Džordan Vuds (Jordyn Woods), Kajli je odlučila da odustane od snimanja.  

- Veoma je uzrujana zbog situacije sa Džordan i ne želi da se nosi s tim - rekao je Kajlin prijatelj.


Kajli Džener. Instagram

Majka najmlađe milijarderke Kris Džener (Kris Jenner) nagovara je da se vrati projektu i nastavi učešće u emisiji.  

- Za potpisivanje ugovora potrebno je učestvovanje u narednoj sezoni. Međutim, Kajli to nije potrebno. Jednostavno je prerasla tu emisiju - objasnio je njen prijatelj.  

Strani mediji pišu da je jedan od razloga Kajline odluke i novac koji je zaradila svojom kozmetičkom linijom, a porodica Kardašijan se povodom ovih natpisa još nije oglašavala.  

- Kloi je dobila informaciju da su se Tristan i Džordan ljubili. Napala je Tristana i on je na kraju priznao - otkrio je porodični prijatelj nakon košarkaševe afere. 

Podsjećamo, Tristan je u februaru prevario Kloi, s kojom ima kćerku Tru. Kako je Kajlina najbolja drugarica Džordan bila s košarkašem, cijela porodica Kardašijan je šokirana nedavnim dešavanjima.


Kloi i Tristan. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.