EKSKLUZIVNO

Video / Dok čekaju prinovu, Barbara Šegetin i Damir Džumhur našli mirnu oazu u Sarajevu

Nakon napornog treninga šetnja naseljem u kojem je bh. teniser rođen

Piše: Nermin Demirović

1.7.2021

Riječka manekenka Barbara Šegetin i bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur čekaju prinovu. Ovu vijest objavili su u aprilu, a kako su tada kazali, čekaju sina.

Reporteri "Avaza" danas su ih ekskluzivno snimili u njihovoj šetnji. 


Damir redovno trenira

Koriste svaku priliku da budu zajedno, a Damir je ovih dana najavio da napada na povratak u 100 najboljih tenisera svijeta. Bh. teniser boravi u Sarajevu, a s njim je i Barbara. Damir redovno trenira, ali imaju trenutke koje koriste samo za sebe. Danas su nakon jednog od Damirovih treninga našli mirnu oazu u gradu na Miljacki.

Šetali su u parku na Grbavici, sarajevskim naseljem iz kojeg su njegovi roditelji izbjegli 1992. godine, baš kada je Damir rođen. 

Objašnjavao je Barbari gdje se šta nalazilo tokom njegovog djetinjstva, kada su se vratili na Grbavicu, a ona je sve s velikom pažnjom pratila.

- Lijepo je u Sarajevu - kazala je Barbara za portal "Avaza".

Kako kaže Damir, već sutra će se morati na neko vrijeme razdvojiti. On nastavlja s pripremama, a Barbara zbog svojih obaveza putuje iz Sarajeva.

Inače, Barbara i Damir su već objavili koje će ime dati sinu.


Barbarina majka predložila ime sinu

- Molila sam ga da odluku o imenu prepusti meni jer mi je od 16. godine želja da mi se sin zove Marko. Onda smo jednu večer s mojom mamom sjedili na večeri i ona je predložila ime Luka. On je rekao da mu je ljepše Luka nego Marko i 99 posto je da će se zvati Luka - rekla je Barbara.

Ljubav tenisera i manekenke očigledno cvjeta. 

Pogledajte video.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.