NEUSPJELI PROTEST

Dijete je izašlo iz automobila i leglo na beton: Pogledajte šta je otac uradio

Mnogi su pružili podršku ovom muškarcu

Dijete je očigledno iz nekog razloga ljuto na oca i na ovaj način izražava svoj protest. Instagram

E. Ag.

15.1.2024

Ponašanje razmažene djece koja histerišu kad ne dobiju ono što žele nije neuobičajeno. Mnogi roditelji susreću se s ovim problemom, što može biti vrlo neprijatno kad dijete napravi scenu na ulici ili u prodavnici. Slično je i s mališanima koji ne žele da hodaju već da se nose iako su već veliki i prilično teški.

Upravo takva jedna situacija je osvanula na Instagramu, koja je nasmijala, ali i naljutila mnoge. Naime, jedan tata koji je bio u nabavci sa sinom parkirao je auto i počeo da iznosi kese iz automobila, dok je njegov mališan od oko dvije godine iz protesta legao na asfalt odmah pored automobila.

Dijete je očigledno iz nekog razloga ljuto na oca i na ovaj način izražava svoj protest. Mališan leži pored automobila uvjeren da će tata otići prvo da odnese stvari pa se vratiti po njega, uzme ga u naručje i unese u kuću. Ali to se nije dogodilo.

Očigledno naviknut na ovakve scene od svog sina, tata je sasvim smireno uzeo dvije kese pune namirnica iz kola, a pošto je shvatio da dječak nema namjeru da se usred zime makne s betona, hvata ga za prednji dio jakne i nosi ga baš poput kesa. Najinteresantnije od svega je što se dječak uopće ne buni, pa djeluje da je ovo klasičan scenarij njihovog dolaska kući.

- Naš sin od dvije godine nije želio da hoda od automobila do kuće, pa je moj suprug morao da uradi ovo - stoji u opisu videa.

Snimak je dobio više od 640.000 sviđanja, dok su se komentari redali.

- „Nosi ga kao torbu za teretanu“, „Ovom čovjeku je više dojadilo da se raspravlja sa klincem i samo ga je “pokupio”“, „Iskreno se divim ovom čovjeku, nije morao da trpi gluposti od svog razmaženog djeteta“, „Ljudi koji u ovoj situaciji sažalijevaju dijete očigledno nemaju djecu“, samo su neki od komentara. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.