URNEBESAN VIDEO

Može li muškarac podnijeti porođajne bolove: Jedan tata je to iskusio zbog svoje trudne žene

Svaka žena treba da natjera svog muža da to uradi, poručila je Lindzi

Budući roditelji su se kladili. YouTube

E. Ag.

6.2.2024

Mnoge žene smatraju da njihovi muževi ne bi mogli da prežive menstrualne, a kamoli porođajne bolove. Jedna trudnica iz Amerike odlučila je da podijeli s mužem iskustvo koje će imati na porođaju, odnosno da iskusi bolove koje nju čekaju.

Budući roditelji su se kladili, a nakon što je tata izgubio opkladu sa ženom Lindzi, morao je da bude priključen na mašinu za kontrakciju mišića, piše Yumama.

Tata, koji je inače popularan na YouTubeu i objavljuje snimke porodičnog života, priznao je da je izuzetno nervozan prije ovog malog eksperimenta, dok se njegova žena Lindzi slatko smijala.

Dok polako kreću "kontrakcije", tata počinje da se migolji od bolova i misli da je sve gotovo dok mu Lindzi ne poruči: "To je bila samo prva kontrakcija."

Supruga Lindzi ne može da kontroliše kikot dok Kris vrišti od bola. Kris sve više biče dok buduća mama pojačava bol na mašini. Ona mu kaže da se koncentriše na svoje disanje, a on odgovara: "Je li ovako zvučiš kada si na porođaju?"

Hvata se za sofu i kaže: "Ako pocijepam ovaj kauč, samo ću kupiti novi. Želim da plačem."

Lindzi, koju je za tri dana očekivao porođaj, nasmijala se u kameru i rekla: "Svaka žena treba da natjera svog muža da to uradi."

Kada bol postane previše jak, Kris uzvikne sigurnu riječ "epiduralna" – i Lindzi isključuje mašinu.

- Mislim da sam u jednom trenutku htio da se onesvijestim", rekao je.

Video je postao popularan na internetu, a mnoge žene su komentarisale da bi rado voljele da njihov muž iskusi šta su zaista porođajni bolovi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.