UKUSNO IZNENAĐENJE

Djevojčica prvi put probala čaj: Njena reakcija će vam uljepšati dan

Video je skupio 1.9 miliona pregleda i 234.100 lajkova

Rekacije djevojčice kada je probala čaj. Tik Tok

D. R.

1.6.2024

Jedan od najzabavnijih dijelova roditeljstva jest upoznavanje djece sa svim najboljim stvarima u životu po prvi put - bilo da je to prvo igranje na plaži, omiljeni smiješni film ili ukusna poslastica poput sladoleda. 

Naravno, mališani neće uvijek uživati u istim stvarima kao i roditelji, ali čini se da se određene stvari koje im se sviđaju i ne sviđaju prenose s generacije na generaciju.

U nedavno objavljenom videu mama Brandi Santoyo drži bocu u jednoj ruci, a svoju kćerku u drugoj. Odlučila je dopustiti joj da pokuša piti iz njene boce sa slamkom - nešto što nikada nije probala. 

No, osim toga, doživjela je i najukusnije iznenađenje ikada - prvi put je probala čaj.

@brandisantoyo I was playing around with her, not thinking she’d actually drink it because she has never actually drank out of a straw before but looks like she learned 😂 she’s officially a ✨southern girl✨ ✅sweet tea sophie unlocked✅ #fyp #southern #sweettea #parenting #parentingfail #badmom #momsoftiktok #momlife #sahm #momtok #babiesoftiktok #babygirl #stanley #stanleycup @Stanley 1913 ♬ She's Country - Jason Aldean

- Igrala sam se s njom, nisam mislila da će ga stvarno popiti jer nikad nije pila na slamku - napisala je mama u opisu videa. Srećom, djevojčici se svidio čaj, a njezina reakcija oduševila je mnoge korisnike TikToka.

Video je skupio 1.9 miliona pregleda i 234.100 lajkova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.