SLAVNA PLAVUŠA BEZ PARDONA

Šarliz Teron: Zašto je "poderala" Stivena Segala

Segal je optuživan za seksualno zlostavljanje više žena

Šarliz Teron. Agencije

Avaz.ba

26.6.2020

Šarliz Teron (Charlize Tehron,45)  prozvala je  Stivena Segala (Steven Seagal) u nedavnom intervjuu zbog prekomjerne težine, a smatra i kako glumi da se zna boriti te da se loše odnosi prema ženama.

Slavna  glumica koja se pojavila u više akcijskih filmova ("Atomska plavuša", "Brzi i žestoki", "Mad Max: Divlja Cesta"...) pojavila se u virtualnom intervjuu kod Hauarda Šterna (Howard Stern). 

- Noću odem na internet i gledam kako se ljudi bore i uvijek naiđem na onaj čudan video Sigala kako se  "bori" u Japanu, no ne radi to zaista .Samo je nevjerojatno pretežak i gura ljude. On ima višak kilograma i jedva se može boriti... pogledajte, to je smiješno - ustvrdila je glumica.

Opravdala je svoje oštre komentare napomenuvši kako se priča da je teško raditi sa Segalom, posebno ženama.

- Nemam problema s govorenjem sra... o njemu jer on baš nije dobar prema ženama pa nek se j...-  rekla je voditelju, kojem je otkrila, između ostalog, i kako se ne želi udati. 


Šarliz Teron. Agencije

Segal je optuživan za seksualno zlostavljanje više žena. Prije dvije godine "The Wrap" je izvijestio da ga je glumica Regina Simons, koja je bila producentica filma "Na smrtonosnoj zemlji", optužila da ju je silovao na zabavi u svom domu na Beverli Hilsu kad je imala 18 godina. Faviola Dadis rekla je da je podnijela prijavu protiv glumca policijskoj upravi u Los Anđelesu u kojoj tvrdi da ju je zlostavljao tokom audicije 2002. godine.

Portia de Rossi, koja je s Šarliz glumila u "Prikraćenima", tvitala je o svom iskustvu rada sa Segalom 2017. godine: 


- Moja posljednja audicija za film sa Stivenom održana je u njegovom uredu. Rekao mi je koliko je važno imati hemiju na ekranu dok je otkopčavao hlače. Istrčala sam i nazvala svog agenta. "

I nekoliko drugih žena iznijelo je slične optužbe protiv glumca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.