AVAZ TV

"Slobodan udarac": Na šta spade, moj Čedo

Koji je motiv Čede Jovanovića da brani respiratornu mafiju i porodičnu oligarhiju Izetbegović

Piše: Danijal Hadžović

15.3.2021

Avaz TV pokrenuo je novu emisiju - „Slobodan udarac“. U video-komentarima, svake sedmice ćete moći gledati i slušati analize aktuelnih političkih i društvenih dešavanja u Bosni Hercegovini.


U prvom izdanju emisije novinar „Avaza“ Danijal Hadžović analizirao je motive lidera LDP-a u Srbiji i savjetnika Željka Komšića u Predsjednitšvu BiH Čedomira Jovanovića da prilikom svog gostovanja u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića otvoreno stane u odbranu Fadila Novalića i vrhuške SDA, ubjeđujući građane BiH da oni ne snose odgovornost za činjenicu što vakcinacija u našoj zemlji još uvijek nije započela te da je afera "Respiratori", kako je tvrdio, montiran proces Tužilaštva BiH.


- Žalosno je vidjeti kako se Čedomir Jovanović, nekoć jedan od najtalentovanijih političara na ovim prostorima, srozao na to da postane botov bot, i u stranoj zemlji brani one koji su najzaslužniji što je Bosna i Hercegovina kao država po svim parametrima na evropskom začelju. No, nikakve im Čede i ostali unajmljeni botovi svijeta neće pomoći. Narodu je dosta zuluma, nerada, kriminala i nesposobnosti vlasti. Ne postoji više demagogija kojom ga se može zavesti, jer sva je municija već ispucana. Nakon izbora 2022. SDA se smiješi opozicija, a DF-u borba za cenzus. Na šta spade, moj Čedo - navodi Hadžović u svom komentaru.


Kompletan komentar pogledajte u videu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.