EKSKLUZIVNI SERIJAL

Memo Show / Ko sada spava u krevetu Stefana Karića, progovorio najbolji prijatelj Lil Broksa, Džirlo otvorio dušu nakon pucnjave u čajdžinici

Ispalo je da je nekome teže što me gledao tamo, a ne meni koji sam bio tamo i nisam mogao ni da gledam ni ti da znam šta se događa, kazao je Stefan Karić

Piše: E. T.

28.10.2022

U novoj epizodi ekskluzivnog serijala "Memo Show", gosti su Stefan Karić, bivši učesnik rijalitija, Dženkec, najbolji prijatelj Bilala Brajlovića i sarajevska legenda Husein Džirlo, čajdžija. 

S Karićem smo razgovarali u njegovoj vili u Beogradu a on je otkrio s kim sada dijeli krevet, nakon što je prekinuo s misicom Jovanom Ljubisavljević. 

- Ispalo je da je nekome teže što me gledao tamo, a ne meni koji sam bio tamo i nisam mogao ni da gledam ni ti da znam šta se događa - kazao je Stefan Karić. 

U drugom dijelu ekskluzivnog serijala, razgovarali smo sa najboljim prijateljem Bilala Brajlovića - Lil Broksa. 

- Sada se javlja i Dejan, ovaj pacov, on je živio na račun fanova, Dalila ga vukla za sobom - kazao je, između ostalog, Bilalov prijatelj. 

U dijelu emisije Nusret Laufer Show posjetili smo kultnu sarajevsku čajdžinicu na čijem čelu je Husein Džirlo, čovjek vedrog duha. 

Prije nekoliko dana imao je nemile scene u svojoj čajdžinici. 

Pogledajte kompletan video. 

Pretplatite se na YouTube kanal Avaz TV.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.